Žali blynai su špinatais

Žali blynai su špinatais

100%

Gaminimo trukmė

30 min.

Įvertink receptą

  • 3 puodeliai špinatų (šviežių arba šaldytų)
  • 3 šaukštai maltų sėmenų sėklų
  • 100 g vandens
  • 150 g ryžių miltų
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių
  • žiupsnelis druskos




  1. Trintas sėklas užpilame vandeniu ir paliekame pastovėti, kol blenderiu sumalsime špinatus.
  2. Abu šiuos komponentus sumaišome ir dar kartą sumalame blenderiu.
  3. Dubenyje miltus sumaišome su kepimo milteliais, druska ir įmaišome špinatų masę. Blynus kepame ant mažos ugnies.

Žalius špinatų blynus galima kepti ir tradiciniu būdu: su kvietiniais miltais ir į tešlą įmušus 1-2 kiaušinius.

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti