- 350 g. vištienos krūtinėlės
- 100 g. makaronų
- 1 morka
- 2 saliero stiebai
- 1 svogūnas
- 1 vnt. KNORR buljonetė vištienos sultinys
- 3 skiltelės česnako
- 6 stiklinės karšto vandens
- Druska
- Malti juodieji pipirai
- Aliejus
- Nedideliais gabaliukais supjaustyti vištieną.
- Kubeliais supjaustyti nuskustą morką.
- Susmulkinti salierą bei svogūną.
- Puode įkaitintam aliejuje apkepti vištieną, kol ji gražiai apskrus. Sudėti morką, salierą, svogūną ir pakepinti dar apie 10 min.
- Sudėti česnaką, supilti vandenį, įberti prieskonių, sudėti knorr sultinį ir užvirti.
- Užvirus sudėti makaronus ir virti apie 15 min.
Komentarų nėra