Vištienos kebabas

Vištienos kebabas

Porcijos

2

Gaminimo trukmė

1 val.

Įvertink receptą

Ingredientai

Vištiena 350 g.
Druska Žiupsnelis
Aitrioji paprika (milteliai) 2 žiupsneliai
Aliejus 2 v. š.
Lavašas 2 vnt.
Agurkas 1/3 ilgavaisio
Ppmidoras 1 vnt.
Pekino kopūstas 1/2 vnt.
Pomidorų pasta 70 g.
Natūralus jogurtas 360 g.
Česnakas 1 skiltelė
Bazilikas Žiupsnelis
Mairūnas Žiupsnelis
Raudonėliai Žiupsnelis




  1. Vištienos filė supjaustykite smulkiais kubeliais.
  2. Ant jų užberkite druskos ir maltų aitriųjų paprikų. Prieskonius gerai įminkykite į mėsą, uždenkite ir palikite 30 min. pasimarinuoti.
  3. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C laipsnių.
  4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite vištienos gabalėlius. Kepkite vis pamaišydami, kol dailiai apskrus.
  5. Tuo metu pasiruoškite padažą: giliame inde sumaišykite pomidorų pastą, natūralų jogurtą, išspaustą arba smulkiai įtarkuotą česnaką, druską ir maltus bazilikus, mairūnus ir raudonėlius. Atidėkite.
  6. Susmulkinkite agurkus, pomidorus ir kininį kopūstą.
  7. Imkite lavašą. Palikdami tuščios erdvės lavašo apačioje ir šonuose, dėkite kininius kopūstus, pomidorus, agurkus, keptą vištieną ir gausiai pilkite padažo.
  8. Vyniokite kebabą: ant daržovių lenkite lavašo apačią ir tik tada vyniojame šonus.
  9. Patarimas: kad laikytųsi tvirtai, neiširtų, įsukite kebabą į foliją.
  10. Kebabus šildykite orkaitėje apie 10 minučių.

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti