Gaminimo trukmė
45 min.- 400 g vištienos krūtinėlės
- Kedrinės pinijos 2 valg. š.
- Aliejaus 4 valg. š.
- Ciberžolės 0,5 arbat. š.
- Svogūnai 2 vnt.
- Sviestas 1 valg. š.
- Česnakai 2 skiltelės
- Aitrioji paprika 1 vnt. nedidelis gabalėlis
- Imbieras 1 vnt. nedidelis gabalėlis šaknies
- Vištienos sultinys 1 st.
- Natūralaus jogurto 100 ml
- 0,5 arbat. š. kario
- Pusės citrinos sulčių
- Vištieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais, užpilkite aliejumi, sumaišytu su ciberžolėmis ir citrinų sultimis, ir pusvalandį marinuokite.
- Svogūnus nulupkite, supjaustykite griežinėliais, pakepinkite svieste iki dailiai apskrus, tada sukrėskite traiškytus česnakus, tarkuotą nuluptą imbiero šaknį ir kapotą išvalytą aitriąją papriką.
- Kai prieskoniai apskrus, sumeskite gerai nuvarvintą vištieną, apie 10 min. kepkite, tada supilkite sultinį ir kaitinkite iki jis šiek tiek nugaruos ir troškinys sutirštės.
- Suberkite kapotas pinijas, sukrėskite jogurtą ir dar apie 10 min. virkite, galiausiai įmaišykite karį ir nukelkite troškinį nuo ugnies.
- Tiekite su petražolių lapeliais ir biriai virtais ryžiais.
Komentarų nėra