- 400 gramų varškės,
- 2 vienetai kiaušinių,
- 3/4 stiklinės manų kruopų,
- 3 šaukštai kondensuoto pieno,
- 2 šaukštai cukraus,
- 0.5 šaukštelio kepimo miltelių
- Į dubenį sudėkite varškę, įmuškite kiaušinius, suberkite manų kruopas, sumaišytas su kepimo milteliais, sudėkite cukrų. Išmaišykite tešlą ir leiskite jai 15 – 20 minučių pastovėti, kad manai išbrinktų.
- Iš masės padarykite kukuliuką, suplokite, į vidurį dėkite truputi sutirštinto pieno, sulenkite ir užspauskite kraštus, kad pienas liktų viduje.
- Varškėčius apvoliokite truputyje miltų ir kepkite įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių ant nedidelės ugnies, kol gražiai apskrus.
Komentarų nėra