Varškėčiai su kondensuotu pienu

Varškėčiai su kondensuotu pienu

Pasiruošimo trukmė

30 min.

Gaminimo trukmė

20 min.

Įvertink receptą

  • 400 gramų varškės,
  • 2 vienetai kiaušinių,
  • 3/4 stiklinės manų kruopų,
  • 3 šaukštai kondensuoto pieno,
  • 2 šaukštai cukraus,
  • 0.5 šaukštelio kepimo miltelių




  1. Į dubenį sudėkite varškę, įmuškite kiaušinius, suberkite manų kruopas, sumaišytas su kepimo milteliais, sudėkite cukrų. Išmaišykite tešlą ir leiskite jai 15 – 20 minučių pastovėti, kad manai išbrinktų.
  2. Iš masės padarykite kukuliuką, suplokite, į vidurį dėkite truputi sutirštinto pieno, sulenkite ir užspauskite kraštus, kad pienas liktų viduje.
  3. Varškėčius apvoliokite truputyje miltų ir kepkite įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių ant nedidelės ugnies, kol gražiai apskrus.

Raktiniai žodžiai

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti