Ingredientai
Moliugas | 1 kg. | |
Morkos | 3 vnt. | |
Česnakas | 2 skiltelės | |
Imbieras | 1/2 a. š. | |
Karis | Pagal skonį | |
Sultinys | 250 ml. |
- Moliugas supjaustomas kubeliais, apkepamas keptuvėje. Galima įdėti dar nedaug morkų.
- Atskirai apkepame svogūną iki auksinės spalvos, česnakus, imbierą (nedaug, geriau šviežiai sutarkuotą) ir kario prieskonius.
- Į išvirtą sultinį (galima vištienos ar kalakutienos, vegetarams galima naudoti grybų) sudėti apkeptą moliūgą.
- Neilgai pavirti, paskui sudėti keptus svogūnus su prieskoniais. Keletą minučių pavirint.
- Viską sutrinti su plaktuvu. Ir dar 3-5 min. pavirti.
- Patiekti su grietinėle ir skrudinta balta duona.
Komentarų nėra