Trinta moliūgų sriuba

Trinta moliūgų sriuba

100%

Porcijos

4

Gaminimo trukmė

30 min.

Įvertink receptą

Ingredientai

Moliugas 1 kg.
Morkos 3 vnt.
Česnakas 2 skiltelės
Imbieras 1/2 a. š.
Karis Pagal skonį
Sultinys 250 ml.




  1. Moliugas supjaustomas kubeliais, apkepamas keptuvėje. Galima įdėti dar nedaug morkų.
  2. Atskirai apkepame svogūną iki auksinės spalvos, česnakus, imbierą (nedaug, geriau šviežiai sutarkuotą) ir kario prieskonius.
  3. Į išvirtą sultinį (galima vištienos ar kalakutienos, vegetarams galima naudoti grybų) sudėti apkeptą moliūgą.
  4. Neilgai pavirti, paskui sudėti keptus svogūnus su prieskoniais. Keletą minučių pavirint.
  5. Viską sutrinti su plaktuvu. Ir dar 3-5 min. pavirti.
  6. Patiekti su grietinėle ir skrudinta balta duona.

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti