Traškūs daržovių blyneliai

Traškūs daržovių blyneliai

Gaminimo trukmė

35 min.

Įvertink receptą

Ingredientai

Cukinija 250 g.
Morkos 220 g.
Česnakas 2 skiltelės
Miltai 85 g.
Kiaušiniai 2 vnt.
Porai 35 g.
Aliejus
Jogurtas




  1. Tarkuotą cukiniją pabarstykite druska ir palikite pastovėti 10 min. Tada su rankomis ją išminkykite, kad išbėgtų skystis. Jį nusunkite.
  2. Sudėkite cukiniją į didelį indą, įmaišykite tarkuotas morkas, česnaką, miltus, įmuškite kiaušinius, sudėkite smulkintus porus, pabarstykite šiek tiek druska ir pipirais. Gerai išmaišykite.
  3. Paimkite lėkštę ir ją išklokite popieriniais rankšluosčiais. Įkaitinkite orkaitę su šlakeliu aliejaus. Kai įkais, dėkite blynelių mišinį į keptuvę. Kepkite abi puses, kol matysite, kad darosi trašku ir rusva. Kiekvieną blynelį dėkite į tą lėkštę, kad aliejus nubėgtų nuo jų.
  4. Blynelius patiekite su jogurtu ar pan.

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti