Tradicinis obuolių pyragas

Tradicinis obuolių pyragas

100%

Gaminimo trukmė

1 val. 10 min.

Įvertink receptą

Ingredientai

Miltai 1 stiklinė
Kepimo milteliai 1 a. š.
Kiaušiniai 2 vnt.
Obuoliai 5 vnt.
Cukrus 1 stiklinė
Romas 3 v. š.
Druska Pagal skonį
Vanilinis cukrus 1 a. š.
Sviestas 130 g.




  1. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti stambiomis riekelėmis.
  2. Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.
  3. Išplakite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įpilkite romo ir vėl viską gerai išplakite.
  4. Abi mases supilkite į vieną dubenį, pridėkite ištirpintą sviestą ir labai gerai išmaišykite.
  5. Įmaišykite obuolius į tešlą.
  6. Ištepkite skardą / arba sviestinį popierių sviestu ir sukrėskite obuolių pyrago tešlą.
  7. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 45-50 min.

Raktiniai žodžiai

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti