Gaminimo trukmė
1 val. 10 min.Ingredientai
Miltai | 1 stiklinė | |
Kepimo milteliai | 1 a. š. | |
Kiaušiniai | 2 vnt. | |
Obuoliai | 5 vnt. | |
Cukrus | 1 stiklinė | |
Romas | 3 v. š. | |
Druska | Pagal skonį | |
Vanilinis cukrus | 1 a. š. | |
Sviestas | 130 g. |
- Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti stambiomis riekelėmis.
- Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.
- Išplakite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įpilkite romo ir vėl viską gerai išplakite.
- Abi mases supilkite į vieną dubenį, pridėkite ištirpintą sviestą ir labai gerai išmaišykite.
- Įmaišykite obuolius į tešlą.
- Ištepkite skardą / arba sviestinį popierių sviestu ir sukrėskite obuolių pyrago tešlą.
- Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 45-50 min.
Komentarų nėra