Svogūnų ir citrinų marinatas šašlykams

Svogūnų ir citrinų marinatas šašlykams

Įvertink receptą

  • 2 kilogramai kiaulienos;
  • 4 svogūnų;
  • 2 citrinų;
  • 2 šaukštelių prieskonių (žolelių, pipirų, čili ar prieskonių mišinio šašlykams, kepsniams, kiaulienai);
  • šlakelio aliejaus;
  • pagal skonį druskos.




  1. Nuluptus svogūnus ir citrinas su žievele sutrinkite maisto smulkintuvu ar permalkite mėsmale. Į gautą tyrelę dėkite mėgiamų prieskonių, įpilkite šlakelį aliejaus. Išmaišykite.
  2. Gautą mišinį išminkykite su kubeliais supjaustyta mėsa. Marinuokite šaldytuve pernakt. Likus pusvalandžiui iki kepimo įberkite druskos, išmaišykite.

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti