Sveikesnės bulvytės fri

Sveikesnės bulvytės fri

Įvertink receptą

  • 1 didelės saldžiosios bulvės
  • 1 šaukšto saldžiosios paprikos miltelių
  •  1 šaukšto aliejaus (tinkamo aukštai temperatūrai)
  • Žiupsnio druskos




  1. Nulupti saldžią bulvę ir supjaustyti šiaudeliais.
  2. Jeigu turite laiko ir kantrybės, geriausia bulvytes palaikyti bent valandą inde su šaltu vandeniu (taip bulvės netenka kažkiek krakmolo, o bulvytės iškepa traškios ir nesuglebusios).
  3. Nusausinti bulvytes popierine servetėle, apšlakstyti aliejumi ir paprikos milteliais.
  4. Kepti 200-220 laipsnių orkaitėje apie 10 minučių.
  5. Druska apibarstyti tik ištraukus iš orkaitės, tai irgi padės bulvytėms nesuminkštėti kepimo metu.

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti