Spagečiai su jautienos faršu

Spagečiai su jautienos faršu

Porcijos

4

Gaminimo trukmė

45 min.

Įvertink receptą

  • 400 g spagečių
  • 200 g jautienos faršo
  • Svogūnas
  • 5 Pomidorai
  • 2 česnako skiltelės
  • 1 v. š. sviestas
  • 1 a. š. Raudonėlių
  • Pomidorų padažas 4 v. š.
  • Parmezano sūrio 100 g
  • Druskos 1 a. š.  arba pagal skonį
  • Juodųjų pipirų pagal skonį




  1. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje su šlakeliu aliejaus, gerai nuvarvinkite ir padėkite šiltai.
  2. Pomidorų galus įpjaukite, vaisius nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite odelę ir susmulkinkite.
  3. Svogūną ir česnaką nulupkite, susmulkinkite ir, iki dailiai pagels, pakepinkite svieste. Į svogūnų troškinį sukrėskite pomidorus, šakute maigytą faršą ir vis pamaišydami kaitinkite, kol faršas patamsės.
  4. Supilkite pomidorų padažą, suberkite prieskonius, dar 5 min. pakaitinkite ir nukelkite keptuvę nuo ugnies. Paruoštu padažu apliekite lėkštėse išdėliotus spagečius.
  5. Tiekite apibarsčius tarkuotu parmezanu.

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti