- 400 g spagečių
- 200 g jautienos faršo
- Svogūnas
- 5 Pomidorai
- 2 česnako skiltelės
- 1 v. š. sviestas
- 1 a. š. Raudonėlių
- Pomidorų padažas 4 v. š.
- Parmezano sūrio 100 g
- Druskos 1 a. š. arba pagal skonį
- Juodųjų pipirų pagal skonį
- Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje su šlakeliu aliejaus, gerai nuvarvinkite ir padėkite šiltai.
- Pomidorų galus įpjaukite, vaisius nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite odelę ir susmulkinkite.
- Svogūną ir česnaką nulupkite, susmulkinkite ir, iki dailiai pagels, pakepinkite svieste. Į svogūnų troškinį sukrėskite pomidorus, šakute maigytą faršą ir vis pamaišydami kaitinkite, kol faršas patamsės.
- Supilkite pomidorų padažą, suberkite prieskonius, dar 5 min. pakaitinkite ir nukelkite keptuvę nuo ugnies. Paruoštu padažu apliekite lėkštėse išdėliotus spagečius.
- Tiekite apibarsčius tarkuotu parmezanu.
Komentarų nėra