Šokoladinis pyragas

Šokoladinis pyragas

100%

Gaminimo trukmė

1 val.

Įvertink receptą

Ingredientai

Juodasis šokoladas 300 g.
Karamelizuotas kondensuotas pienas (Rududu) 1 skardinė
Kiaušiniai 3 vnt.
Sviestas 100 g.
Riešutai 100 g.
Cukrus 1/2 stiklinės
Miltai 5 v. š.




  1. Šokoladą su sviestu ištirpinti mikrobangėje. Sudėti cukrų, išmaišyti. Įmušti kiaušinius, gerai išmaišyti. Sudėti miltus, išmaišyti. Sudėti pasmulkinti riešutus, išmaišyti.
  2. Įkaitinti orkaitę iki 170 laipsnių. Skardą iškloti kepimo popieriumi. Sudėti trečdalį šokoladinės masės ir šaukštu paskirstyti skardoje tolygiu sluoksniu.
  3. Ant jos šaukšteliu išdėlioti apie pusę indelio Rududu. Ant viršaus uždėti kitą trečdalį šokoladinės masės, šaukštu paskirstyti ir ant jos išdėlioti likusią Rududu dalį.
  4. Ant viršaus uždėti likusią šokoladinės masės dalį ir šaukštu palyginti, kad ji daugmaž uždengtų Rududu gabaliukus.
  5. Kepti ne ilgiau kaip 30-40 min. Išėmus leisti atvėsti ir prieš pjaustant bent 3 valandas (idealu – per naktį) palaikyti šaldytuve.

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti