Ingredientai
Cukrus | 150 g. | |
Kiaušiniai | 4 vnt | |
Kvietiniai miltai | 150 g. | |
Juodas šokoladas | 150 g. | |
Sviestas | 150 g. | |
Kepimo milteliai | 1 a. š. |
- Sviestą išlydyti su šokoladu.
- Kai sviestas pravės, sudėti cukrų ir labai kruopščiai išmaišyti.
- Sudėti kiaušinius.
- Galiausiai po truputį maišant berti miltus su kepimo milteliais ir maišyti, kad neatsirastų gumulėlių. Tešla turi būti gana skysta, bet ne per daug.
- Kepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių, bet reikia labai žiūrėti, nes gali būti iškepę jau per 15 minučių.
Iškepus galima papuošti lydytu šokoladu.
Komentarų nėra