Gaminimo trukmė
30 min.Ingredientai
Bemielė sluoksniuota tešla | 250 g. | |
Majonezas | 3 v. š. | |
Česnakas | 1 skiltelė | |
Mocarela | 120 g. | |
Kumpis | 120 g. | |
Raudonoji paprika (smulkiai pjaustyta) | Saujelė | |
Džiovintų žolelių mišinys | Žiupsnelis |
- Pomidorų majonezą sumaišome su išspaustu česnaku ir prieskoniais.
- Sluoksniuotos bemielės tešlos lakštą aptepame majonezo ir česnako mišiniu.
- Užberiame smulkiai pjaustyto virto kumpio ar dešros, smulkiai pjaustytos paprikos ir tarkuoto sūrio.
- Tešlą susukame į vyniotinį ir aštriu peiliu supjaustome 1 cm storio griežinėliais.
- Suktinukus dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šauname į įkaitintą orkaitę. Kepame apie 15-20 minučių, arba kol suktinukai gražiai apskrus.
Komentarų nėra