Sluoksniuotos tešlos suktinukai

Sluoksniuotos tešlos suktinukai

Gaminimo trukmė

30 min.

Įvertink receptą

Ingredientai

Bemielė sluoksniuota tešla 250 g.
Majonezas 3 v. š.
Česnakas 1 skiltelė
Mocarela 120 g.
Kumpis 120 g.
Raudonoji paprika (smulkiai pjaustyta) Saujelė
Džiovintų žolelių mišinys Žiupsnelis




  1. Pomidorų majonezą sumaišome su išspaustu česnaku ir prieskoniais.
  2. Sluoksniuotos bemielės tešlos lakštą aptepame majonezo ir česnako mišiniu.
  3. Užberiame smulkiai pjaustyto virto kumpio ar dešros, smulkiai pjaustytos paprikos ir tarkuoto sūrio.
  4. Tešlą susukame į vyniotinį ir aštriu peiliu supjaustome 1 cm storio griežinėliais.
  5. Suktinukus dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šauname į įkaitintą orkaitę. Kepame apie 15-20 minučių, arba kol suktinukai gražiai apskrus.

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti