Raudonojo vyno marinatas šašlykams

Raudonojo vyno marinatas šašlykams

100%

Įvertink receptą

  • 2 kilogramai kiaulienos;
  • 1,5 kilogramo svogūnų;
  • 1 butelio sauso raudonojo vyno;
  • pagal skonį prieskonių, druskos.




  1. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais. Kiaulieną supjaustykite kubeliais. Vyną sumaišykite su norimais prieskoniais šašlykams (be druskos).
  2. Indo dugną išklokite sluoksniu svogūnų, išdėliokite mėsos sluoksnį, vėl dėkite svogūnų sluoksnį. Šitaip susluoksniuokite visus produktus. Viršutinis sluoksnis turi būti svogūnų.
  3. Ant viršaus supilkite su prieskoniais sumaišytą vyną. Indą uždenkite lėkšte, paspauskite.
  4. Marinuokite šaldytuve apie parą. Likus pusvalandžiui iki kepimo viską išmaišykite, pagardinkite druska.

Raktiniai žodžiai

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti