- 2 kilogramai kiaulienos;
- 1,5 kilogramo svogūnų;
- 1 butelio sauso raudonojo vyno;
- pagal skonį prieskonių, druskos.
- Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais. Kiaulieną supjaustykite kubeliais. Vyną sumaišykite su norimais prieskoniais šašlykams (be druskos).
- Indo dugną išklokite sluoksniu svogūnų, išdėliokite mėsos sluoksnį, vėl dėkite svogūnų sluoksnį. Šitaip susluoksniuokite visus produktus. Viršutinis sluoksnis turi būti svogūnų.
- Ant viršaus supilkite su prieskoniais sumaišytą vyną. Indą uždenkite lėkšte, paspauskite.
- Marinuokite šaldytuve apie parą. Likus pusvalandžiui iki kepimo viską išmaišykite, pagardinkite druska.
Komentarų nėra