Pupelių enčilada

Pupelių enčilada

Porcijos

4

Gaminimo trukmė

50 min.

Įvertink receptą

Ingredientai

Alyvuogių aliejus
Svogūnai 2 vnt.
Morkos 280 g.
Pipirai
Pomidorai 800 g.
Pupelės 800 g.
Tortilijos 4 vnt.
Neriebus jogurtas 200 g.
Fermentinis sūris 50 g.




  1. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Svogūnus ir morkas kepti maždaug 5-8 min. kol suminkštės.
  2. Supilkite pomidorus, pupeles ir pipirus. Ant mažos ugnies virti 5-10 minučių, kartais pamaišant.
  3. Išvirtu mišiniu padengti skardą. Kiekvieną tortiliją ištepus šiuo mišiniu, susukti į ritinėlius ir sudėti į skardą. Likusį pupelių mišinį užpilti ant tortilijos ritinėlių.
  4. Sumaišyti jogurtą ir tarkuotą sūrį su mėgstamais prieskoniais ir šaukštu užpilti ant enčilados. Įdėti į įkaitintą orkaitę ir kepti kol viršus pagels.

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti