Ingredientai
Alyvuogių aliejus | ||
Svogūnai | 2 vnt. | |
Morkos | 280 g. | |
Pipirai | ||
Pomidorai | 800 g. | |
Pupelės | 800 g. | |
Tortilijos | 4 vnt. | |
Neriebus jogurtas | 200 g. | |
Fermentinis sūris | 50 g. |
- Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Svogūnus ir morkas kepti maždaug 5-8 min. kol suminkštės.
- Supilkite pomidorus, pupeles ir pipirus. Ant mažos ugnies virti 5-10 minučių, kartais pamaišant.
- Išvirtu mišiniu padengti skardą. Kiekvieną tortiliją ištepus šiuo mišiniu, susukti į ritinėlius ir sudėti į skardą. Likusį pupelių mišinį užpilti ant tortilijos ritinėlių.
- Sumaišyti jogurtą ir tarkuotą sūrį su mėgstamais prieskoniais ir šaukštu užpilti ant enčilados. Įdėti į įkaitintą orkaitę ir kepti kol viršus pagels.
Komentarų nėra