Pica su kepta šonine

Pica su kepta šonine

Pasiruošimo trukmė

2 val.

Gaminimo trukmė

30 min.

Įvertink receptą

Picos tešlai
  • 400 g miltų
  • 250 ml šilto vandens
  • 7 g sausų mielių
  • 2 šaukštai aliejaus
  • 1 šaukštelis druskos
  • 1 šaukštelis cukraus
Picos viršui
  • Pomidorų pastos arba kečupo
  • Čederio sūrio
  • Mocarelos
  • Keptos šoninės
  • Peperoni dešros
  • Pomidorų
  • Baziliko




1. Cukrų ir mieles suberkite į šiltą vandenį, išmaišykite ir palikite pastovėti.
2. Į dubenį berkite miltus, druską, pilkite aliejų.
3. Supilkite vandenį su mielėmis į miltus ir užminkykite tešlą. Suformuokite tešlą į kamuoliuką.
4. Jei norite greitos, plonos picos, tešlą kočiokite iškart. Jei norite picos storesniu padu, tešlą reiktų bent valandą pakildinti (dubenį ištepkite nedideliu kiekiu aliejaus, dėkite tešlą, aptepkite tešlos viršų aliejumi ir apvyniokite dubenį plėvele).
5. Pasiruoškite visus ingredientus picos viršui.
6. Picos tešlą padalinkite į dvi dalis ir iškočiokite.
7. Ant picos tešlos tepkite pomidorų tyrės, pabarstykite tarkuoto sūrio, mocarelos, dėkite dešrą, apkeptą šoninę, pomidorus.
8. Kepkite įkaitintoje iki 220ºC orkaitėje apie 10-12 minučių.

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti