Orkaitėje kepta višta

Orkaitėje kepta višta

Įvertink receptą

  • Višta
  • Druska pagal skonį
  • Juodieji malti pipirai pagal skonį
  • Vištienos prieskoniai pagal skonį
  • Česnakai pagal skonį
  • 2 šaukštai medaus




  1. Vištą gerai ištriname prieskoniais: pipirai, druska, česnakai, vištienos prieskoniai; galimas ir medus, tada įgauna gražią auksinę spalvą. Taip įtrintą palaikyti šaltai per naktį.
  2. Vištą užmauname ant stiklainio, kuriame įpilta iki pusės vandens (jei reikia vištos apačią dar įpjauname, kad būtų galima užmaut ant stiklainio).
  3. Dedame į skardą, kuri taip pat pripilta vandens; kepant vis pažiūrime, kad skardoj vanduo neišsektų; jei išsenka, vis pripilam dar – šilto, kad nesutrūktų stiklainis.
  4. Kepti orkaitėje apie 2 val., kol gražiai apskrus.

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti