Obuolių štrudelis

Obuolių štrudelis

Porcijos

7

Gaminimo trukmė

1 val. 30 min.

Įvertink receptą

Ingredientai

Obuoliai 7 vnt.
Apelsinas 1 vnt.
Cukraus pudra 100 g.
Muskatas Žiupsnelis
Razinos 55 g.
Sluoksniuota bemielė tešla 7 lapai
Sviestas 55 g.
Džiūvėsiai 2 v. š.




  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.
  2. Obuolius nulupkite, susmulkinkite ir sumaišykite su apelsinų sultimis ir žievele, cukrumi, razinomis, muskatu.
  3. Tešlą iškočiokite ir patepkite lydytu sviestu, pabarstykite džiūvėseliais. Į jos vidurį dėkite įdarą ir tuomet užlenkusios tešlos kraštus, suvyniokite į vyniotinį.
  4. Patepkite jį likusiu lydytu sviestu, dėkite į skardą ir kepkite 50-60 minučių iki kol švelniai paruduos. Nepamirškite vyniotino subadyti šakute, kad išeitų susikaupę garai.

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti