Obuolių pyragas su migdolais

Obuolių pyragas su migdolais

Gaminimo trukmė

1 val.

Įvertink receptą

Ingredientai

Obuoliai 5 vnt.
Kukurūzų miltai 100 g.
Kvietiniai miltai 250 g.
Margarinas 250 g.
Soda 2 a. š.
Kepimo milteliai 2 a. š.
Cukrus 150 g.
Kiaušiniai 2 vnt.
Grietinė (25%) 50 g.
Pasukos 300 ml.
Migdolų drožlės 60 g.




  1. Margariną sutrinti su cukrumi iki purios masės ir įmušti kiaušinius.
  2. Sumaišyti kepimo miltelius su miltais, tada su visa mase.
  3. Sodą sumaišyti su grietine ir sudėti į visą masę, bei supilti pasukas.
  4. Skardą ištepti sviestu, supilti dalį masės (maždaug pusę), tada sudėti nuluptus ir supjaustytus obuolius. Užberti migdolų drožlių, užpilti likusią tešlos dalį.
  5. Ant viršaus pabarstyti dar šiek tiek migdolų.
  6. Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 45 minutes.
  7. Galima patiekti su ledais, pabarstyti cukraus pudra…

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti