Gaminimo trukmė
1 val.Ingredientai
Obuoliai | 5 vnt. | |
Kukurūzų miltai | 100 g. | |
Kvietiniai miltai | 250 g. | |
Margarinas | 250 g. | |
Soda | 2 a. š. | |
Kepimo milteliai | 2 a. š. | |
Cukrus | 150 g. | |
Kiaušiniai | 2 vnt. | |
Grietinė (25%) | 50 g. | |
Pasukos | 300 ml. | |
Migdolų drožlės | 60 g. |
- Margariną sutrinti su cukrumi iki purios masės ir įmušti kiaušinius.
- Sumaišyti kepimo miltelius su miltais, tada su visa mase.
- Sodą sumaišyti su grietine ir sudėti į visą masę, bei supilti pasukas.
- Skardą ištepti sviestu, supilti dalį masės (maždaug pusę), tada sudėti nuluptus ir supjaustytus obuolius. Užberti migdolų drožlių, užpilti likusią tešlos dalį.
- Ant viršaus pabarstyti dar šiek tiek migdolų.
- Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 45 minutes.
- Galima patiekti su ledais, pabarstyti cukraus pudra…
Komentarų nėra