Naminis griliažas

Naminis griliažas

100%

Įvertink receptą

Ingredientai

Cukrus 380 g.
Migdolų riešutai 1/2 stiklinės
Žemės riešutai 1/2 stiklinės




  1. Cukrų sudedame į keptuvę, ar puodą su storu dugnu ir nesvylančiu paviršiumi. Kaitiname tol, kol cukrus ištirps ir pasidarys sodrios gintaro spalvos (neišsigąskite, kai cukrus sušoks į gabalus, jis vistiek ištirps).
  2. Skardą į kurią pilsime griliažą išklojame folija, į ištirpusį cukrų suberiame riešutus, išmaišome ir greitai supilame į paruoštą skardą.
  3. Reikia viską daryti labai greitai, nes masė su riešutais žaibiškai stingsta ir atsargumo reikia, nes masė yra labai karšta. Paliekame galutinai atvėsti (galime įdėti į šaldytuvą) po to supjaustome norimo dydžio gabalėliais.

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti