Naminiai koldūnai

Naminiai koldūnai

Porcijos

4

Gaminimo trukmė

1 val.

Įvertink receptą

Ingredientai

Miltai 380 g.
Kiaušinis 1 vnt.
Vanduo 120 ml.
Druska Žiupsnelis
Kiaulienos faršas 250 g.
Vištienos faršas 250 g.
Svogūnas 1 vnt.




  1. Kiaušinį lengvai išplakite (kad trynys susimaišytų su baltymu), į kiaušinį įberkite žiupsnelį druskos.
  2. Gautą kiaušinio mišinys pilkite į miltus, pastoviai minkydami, po truputį į miltus supilkite vandenį ir tešlą gerai išminkykite. Išminkę tešlą ją kočiokite ir formuokite koldūnus.
  3. Įdarui maltą vištieną ir kiaulieną sumaišykite maždaug vienodomis proporcijomis ir pagardinkite mėgstamais prieskoniais ir smulkiai pjaustytu svogūnu.
  4. Prie koldūnų galima paruošti lengvą padažą. Sumaišykite po šaukštą grietinės ir majonezo, įmaišykite šviežių žolelių ir skiltelę smulkiai supjaustyto česnako.

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti