Moliūgų pyragas

Moliūgų pyragas

Gaminimo trukmė

1 val. 20 min.

Įvertink receptą

Ingredientai

Kiaušiniai 2 vnt.
Cukrus 1 stiklinė
Kepimo milteliai 1,5 a. š.
Aliejus 1/2 stiklinės
Moliūgas 500 g.
Miltai 2 stiklinės
Migdolų drožlės Žiupsnelis




  1. Kiaušinius plakame ne mažiau kaip 6 min, po truputį suberiant visą cukrų, masė pabąla ir padidėja kelis kartus.
  2. Į kiaušinių masę supilame aliejų, gerai išmaišome. Suberiame kepimo miltelius ir vėl išmaišome.
  3. Nuo moliūgo nupjauname žievelę ir smulkiai sutarkuojame.
  4. Į kiaušinių masę sudedame moliūgą, gerai išmaišome ir po truputį beriame išsijotus miltus. Masė gausis gan kieta.
  5. Dedame į pateptą sviestu ir pabarstytą miltais formą, viršų apibarstome migdolų drožlėmis, kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 50min, kol gražiai paruduos.
  6. Pyrago viršų galima aplieti šokoladiniu padažu/

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti