Moliūgų duona

Moliūgų duona

Pasiruošimo trukmė

20 min.

Gaminimo trukmė

1 val.

Įvertink receptą

Ingredientai

Moliūgas 500 g.
Kiaušiniai 4 vnt.
Cukrus 1 puodelis
Aliejus 2/3 puodelio
Miltai 3 puodeliai
Kepimo milteliai 2 a. š.
Cinamonas 1 a. š.
Druska 1/2 a. š.
Vanilinis cukrus 2 a. š.




  1. Moliūgą sutarkuokite bulvių tarka. Suplakite su cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi, cinamonu, kiaušiniais ir aliejumi.
  2. Suberkite kepimo miltelius, miltus. Gerai išmaišykite.
  3. Gerai išmaišykite ir supilkite į gausiai sviestu išteptą kepimo formą.
  4. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 60 minučių. Apibarstykite cukraus pudra.

Raktiniai žodžiai

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti