Makaronų pica

Makaronų pica

Porcijos

6

Gaminimo trukmė

40 min.

Įvertink receptą

Ingredientai

Makaronai 230 g.
Fermentinis sūris 100 g.
Kiaušiniai 3 vnt.
Pienas 1 l.
Druska
Pipirai
Picos prieskoniai 2 a. š.
Pomidoras 1 vnt.




  1. Sūrį sutarkuokite. Išteptą riebalais skardą (30×40 cm) išklokite nevirtais makaronais – vamzdeliais. Tada užbarstykite trečdaliu sūrio ir mėsa.
  2. Kiaušinį išplakite su pienu ir prieskoniais ir užpilkite ant makaronų. Kepkite 15 minučių 225 C temperatūroje. Išimkite skardą, ant makaronų išdėliokite pomidorų grežinėlius ir pabarstykite likusiu sūriu.
  3. Dėkite į orkaitę ir kepkite dar 15 minučių. Iškeptą picą supjaustykite gabaliukais ir patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti