Makaronai su saulėje džiovintais pomidorais

Makaronai su saulėje džiovintais pomidorais

Porcijos

2

Gaminimo trukmė

30 min.

Įvertink receptą

  • 400 g Gintarinių Premium makaronų,
  • 200 ml grietinės,
  • 2–3 čes­nako skiltelių,
  • Sau­ja džio­vintų pomidorų,
  • Parmezano sūrio,
  • Alyvuogių aliejus,
  • Druska, pipirai.




  1. Dideliame puode užverdame pasūdytą vandenį. Į verdantį vandenį suberti makaronus ir virti, kol bus al dente arba kaip nurodyta ant pakelio. Makaronus nukošti, o skysčio, kuriame virė, neišpilti – jo reikės padažui.
  2. Ant šlakelio alyvuogių aliejaus pakepinkite smulkintą česnaką bei džiovintus pomidorus. Ant makaronų sudėkite pakepintus česnakus ir pomidorus. Viską sumaišykite, puodą laikant ant pačios silpniausios ugnies. Supilkite grietinėlę, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir kaitinkite kelias minutes. Į padažą įpilkite kelis šaukštus makaronų vandens. Makaronus patiekiame lėkštėje su paruoštu padažu ir parmezano sūriu.

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti