Makaronai su grybų padažu

Makaronai su grybų padažu

Porcijos

4

Gaminimo trukmė

30 min.

Įvertink receptą

Ingredientai

Makaronai 500 g.
Grybai 200 g.
Citrinos žievelė 1 a. š.
Sviestas 50 g.
Česnakas 1 skiltelė
Grietinėlė 300 ml.
Muskato riešutas Žiupsnelis
Pipirai Žiupsnelis
Parmezano sūris 50 g.




  1. Dideliame puode išvirkite makaronus (vandenį būtinai pasūdykite). Nusunkite ir, kol paruošite padažą, laikykite šiltai.
  2. Puode ištirpinkite sviestą ir 2 minutes ant vidutinės ugnies pakepinkite nuluptus grybus. Tada įdėkite sutrintą česnako skiltelę, sutarkuotą ar sumaltą citrinos žievelę, supilkite grietinėlę, pagardinkite muskatais ir juodaisiais pipirais.
  3. Nuolat maišydami pavirkite 1–2 minutes ant mažos ugnies. Suberkite tarkuotą parmezano sūrį ir pavirkite dar 3 minutes.
  4. Padažą užpilkite ant makaronų, užbarstykite juodųjų pipirų ir gerai išmaišykite. Užtarkuokite parmezano sūrio ir patiekite.

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti