Lašiša su medaus ir garstyčių padažu

Lašiša su medaus ir garstyčių padažu

Pasiruošimo trukmė

1 val.

Gaminimo trukmė

20 min.

Įvertink receptą

  • 4 gabaliukai lašišos
  • 2 šaukštai aliejaus
  • 2 šaukštai citrinų sulčių
  • 1 šaukštas garstyčių
  • 1 šaukštas medaus
  • 2 skiltelės česnako
  • 1/4 puodelio smulkinto baziliko
  • druskos, pipirų




  1. Sumaišyti aliejų, citrinų sultis, garstyčias, medų ir smulkintus česnakus, sudėti baziliką, pagardinti druska ir pipirais.
  2. Užpilti žuvį padažu, uždengti ir pašaldyti šaldytuve bent 1val.
  3. Dėti žuvį į kepimo skardą, kuri iškloti folija, aptepti likusiu padažu ir kepti iki 190C įkaitintoje orkaitėje 12-15min.

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti