Klasikinis Glintveinas

Klasikinis Glintveinas

Porcijos

2

Gaminimo trukmė

25 min.

Įvertink receptą

Ingredientai

Raudonas vynas 750 ml.
Gvazdikėliai 10 vnt.
Trintas muskatinis riešutas
Vanduo 80 ml
Cukrus 1 v. š.




  1. Gvazdikėliai, muskatinis riešutas užpilami vandeniu, užverdami ir kaitinami ant mažos ugnies vieną minutę.
  2. Viralas turi apie dešimt minučių pastovėti, kad šiek tiek atvėstų. Į kitą puodą reikia supilti vyną, jam šiek tiek pašilus, supilamos anksčiau kaitintos sudėtinės dalys, įdedama cukraus. Vyną reikia kaitinti tol kol jis puode pradės garuoti. Užvirti negalima.

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti