Kepti kaštainiai

Kepti kaštainiai

100%

Gaminimo trukmė

45 min.

Įvertink receptą

  • Kaštainių
  • Druskos




  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200C
  2. Tvirtai laikydami kaštainį prispaudę prie stalo ar rankoje, atsargiai peiliu įpjaukite kryžiuką.
  3. Taip įpjautus kaštainius suberkite į puodą su vandeniu ir užvirkite. To reikia, kad vėliau jų kiautas lengviau luptųsi.
  4. Kai vanduo užvirs, perpilkite juos į sietelį, kad nuvarvėtų. Tada perkelkite kaštainius ant kepimo skardos.
  5. Kepkite 15-20 minučių, kol kiautas pradės luptis.
  6. Ištraukite iš orkaitės ir supilkite į dubenį, uždenkite rankšluosčiu ir palikite dar 15 minučių. Joms praėjus galima pradėti kaštainius lupti.

Valgyti pabarstant druska.

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti