Keptas Helim sūris su mėtų pagardu

Keptas Helim sūris su mėtų pagardu

Įvertink receptą

  • 250g helim arba halloumi sūrio
  • 1/3 raudono svogūno
  • 2 vyšniniai pomidorai
  • 1/3 aitriosios paprikos
  • saujelė šviežių mėtų
  • 3 valg.š. alyvuogių aliejaus
  • 3 valg.š. citrinų sulčių
  • 1 valg.š. granatų padažo
  • druskos ir juodųjų pipirų




  1. Supjaustykite hellim/ halloumi sūrį 5 mm storio riekelėmis. Įkaitinkite keptuvę, šiektiek apšlakstykite aliejumi. Sudėkite sūrį ir apkepkite kiekvieną riekelę apie 1-2 minutes iš abiejų pusių kol gražiai apkeps. Atidėkite lėkštėje.
  2. Smulkiai sukapokite svogūną, pomidorus, aitriąją pariką. Sudėkite į dubenėlį. Smulkiai sukapokite mėtas. Į dubenėlį supilkite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, granatų sirupą, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Druskos daug nedėkite, nes pats sūris yra gana sūrokas.
  3. Pagardu apšlakstykite kepintą sūrį. At viršaus uždėkite dar kelis mėtų lapelius. Iš karto pateikite.

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti