Jautienos didkepsnis

Jautienos didkepsnis

Gaminimo trukmė

15 min.

Įvertink receptą

  • Jautienos išpjovos didkepsniui,
  • Grūstų juodųjų pipirų,
  • Druskos,
  • Šlakelio alyvuogių aliejaus,
  • Sviesto (nebūtina).




  1. Susiraskite storą ketaus keptuvę ar kitokią storesnę keptuvę. Įkaitinkite keptuvę ant aukštos ugnies, tuomet įpilkite šlakelį aliejaus ir laukite, kol šis įkais. Kai keptuvė įkais dėkite į ją mėsos gabalus. Kepkite po 2-3 minutes kiekvieną pusę. Kepimo laikas priklauso nuo mėsos storio. Jokiu būdu nevartykite, – padėkite ant keptuvės ir kentėkite dvi minutes, tada apverskite.
  2. Apkepusiąją dalį pabarstykite druska ir grūstais juodaisiais pipirais. Dar galima gabalėlį sviesto uždėti ant iškepusios pusės, kad sulčių daugiau būtų.
  3. Apskrudintą mėsą suvyniokite į kepimo foliją ir palikite pabręsti penkias minutes. Patiekite su mėgstamomis salotomis.

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti