Gaminimo trukmė
50 min.- 100 g sviesto
- 250 g miltų
- 700 ml vandens
- 3 kiaušiniai
- Žiupsnelis druskos
- 1 šaukštelis vanilinio cukraus
- 3 šaukštas cukraus pudros
- Vandenį užvirkite. Į verdantį suberkite druską, vanilinį cukrų. Maišant ištirpinkite. Įdėkite sviestą ištirpinkite ir nukelkite nuo ugnies.
- Maišant po truputį suberkite miltus ir labai gerai išmaišykite. Maišant po vieną įmuškite kiaušinius.
- Tešlą supilkite į konditerinį maišelį. Puode įkaitinkite aliejų ir įspauskite po porą tešlos lazdelių.
- Virkite aliejuje, kol gražiai apskrunda. Ištrauktas spurgas dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.
- Dar šiltas spurgas apibarstykite cukraus pudra.
Komentarų nėra