Ispaniškos spurgos Churros

Ispaniškos spurgos Churros

100%

Gaminimo trukmė

50 min.

Įvertink receptą

  • 100 g sviesto
  • 250 g miltų
  • 700 ml vandens
  • 3 kiaušiniai
  • Žiupsnelis druskos
  • 1 šaukštelis vanilinio cukraus
  • 3 šaukštas cukraus pudros




  1. Vandenį užvirkite. Į verdantį suberkite druską, vanilinį cukrų. Maišant ištirpinkite. Įdėkite sviestą ištirpinkite ir nukelkite nuo ugnies.
  2. Maišant po truputį suberkite miltus ir labai gerai išmaišykite. Maišant po vieną įmuškite kiaušinius.
  3. Tešlą supilkite į konditerinį maišelį. Puode įkaitinkite aliejų ir įspauskite po porą tešlos lazdelių.
  4. Virkite aliejuje, kol gražiai apskrunda. Ištrauktas spurgas dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.
  5. Dar šiltas spurgas apibarstykite cukraus pudra.

Raktiniai žodžiai

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti