Ispaniškas omletas su špinatais

Ispaniškas omletas su špinatais

Porcijos

4

Gaminimo trukmė

50 min.

Įvertink receptą

Ingredientai

Alyvuogių aliejus 1 v. š.
Svogūnas 1 vnt.
Švieži špinatai 300 g.
Kiaušiniai 5 vnt.
Mocarela 350 g.
Druska 1/4 a. š.
Malti juodieji pipirai 1/8 a. š.




  1. Keptuvėje apkepti susmulkintus svogūnus. Tuomet sudėti ir pakepinti špinatus. Pradžioje špinatų buvo pilna keptuvė, bet vėliau jie labai susitraukia.
  2. Atskirame inde suplakti kiaušinius, sudėti sūrį druską ir pipirus. Nors kiaušinių galima ir neplakti, o juos gerai išmaišyti kartu su prieskoniais ir sūriu.
  3. Viską supilti į riebalais išteptą kepimo formą ir kepti iki 180 ° C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min., kol kiaušiniai iškeps.
  4. Kepdamas omletas išsipučia, o jo viršus apskrunda. Prieš valgant palikite dešimčiai minučių, kad atvėstų.

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti