Gaminimo trukmė
1 val.Granolai:
- 300 g penkių grūdų dribsnių
- 300 g avižinių dribsnių
- 100 g migdolų drožlių
- 4 šaukštų linų sėmenų
- 150 g saulėgrąžų
- 100 g moliūgų sėklų
- Žiupsnelio druskos
Sirupui:
- 200 g medaus (apie 6 šaukštai)
- 100 ml rapsų aliejaus
- Ant šaukštelio galiuko maltų gvazdikėlių
- Šaukštelio malto cinamono
- Sumaišykite visus birius ingredientus.
- Medų ir aliejų su prieskoniais pašildykite puode, kad medus ištirptų ir susimaišytų su aliejumi.
- Aliejų su medumi užpilkite ant birių produktų ir viską gerai sumaišykite. Dribsniai sudrėks ir pasidarys šlapesni, gerai išmaišykite.
- Įjunkite orkaitę. Dribsnius išskleiskite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite 170 C orkaitėje vis pamaišydami apie 45 min kol gražiai apskrus.
Komentarų nėra