Granola

Granola

Gaminimo trukmė

1 val.

Įvertink receptą

Granolai:

  • 300 g penkių grūdų dribsnių
  • 300 g avižinių dribsnių
  • 100 g migdolų drožlių
  • 4 šaukštų linų sėmenų
  • 150 g saulėgrąžų
  • 100 g moliūgų sėklų
  • Žiupsnelio druskos

Sirupui:

  • 200 g medaus (apie 6 šaukštai)
  • 100 ml rapsų aliejaus
  • Ant šaukštelio galiuko maltų gvazdikėlių
  • Šaukštelio malto cinamono




  1. Sumaišykite visus birius ingredientus.
  2. Medų ir aliejų su prieskoniais pašildykite puode, kad medus ištirptų ir susimaišytų su aliejumi.
  3. Aliejų su medumi užpilkite ant birių produktų ir viską gerai sumaišykite. Dribsniai sudrėks ir pasidarys šlapesni, gerai išmaišykite.
  4. Įjunkite orkaitę. Dribsnius išskleiskite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite 170 C orkaitėje vis pamaišydami apie 45 min kol gražiai apskrus.

Raktiniai žodžiai

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti