- 200 g varškės
- 3 kiaušiniai
- 2 valg. š. kvietinių miltų
- 2 valg. š. sviesto
- 1/2 šaukštelio druskos
- 1 valg. š. cukraus
- 1 žiupsnelis cinamono
- Į varškę įmuškite tris kiaušinių trynius ir gerai išmaišykite, kad būtų visiškai vientisa masė. Tada berkite miltus, druską, cukrų, cinamomą ir dar kartą gerai išmaišykite.
- Baltymus išplakite iki standžių putų ir sukrėskite į varškės masę.
- Keptuvėje išlydykite sviestą, sukrėskite varškės masę ir ją išlyginkite per visą keptuvę (turėtų būti maždaug 1 cm storio blynas).
- Varškės omletą apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
- Supjaustykite gabalėliais (panašiai kaip picą). Tiekite su mėgstama uogiene, jogurto ar kitokiu desertiniu padažu.
Komentarų nėra