Desertinis omletas

Desertinis omletas

100%

Įvertink receptą

  • 200 g varškės
  • 3 kiaušiniai
  • 2 valg. š. kvietinių miltų
  • 2 valg. š. sviesto
  • 1/2 šaukštelio druskos
  • 1 valg. š. cukraus
  • 1 žiupsnelis cinamono




  1. Į varškę įmuškite tris kiaušinių trynius ir gerai išmaišykite, kad būtų visiškai vientisa masė. Tada berkite miltus, druską, cukrų, cinamomą ir dar kartą gerai išmaišykite.
  2. Baltymus išplakite iki standžių putų ir sukrėskite į varškės masę.

  1. Keptuvėje išlydykite sviestą, sukrėskite varškės masę ir ją išlyginkite per visą  keptuvę (turėtų būti maždaug 1 cm storio blynas).
  2. Varškės omletą apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
  3. Supjaustykite gabalėliais (panašiai kaip picą). Tiekite su mėgstama uogiene, jogurto ar kitokiu desertiniu padažu.

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti