Chapati duonelė

Chapati duonelė

Gaminimo trukmė

30 min.

Įvertink receptą

  • 3 puodelių kvietinių miltų;
  • 1-1,5 puodelio vandens;
  • žiupsnio druskos;
  • 2 šaukštų aliejaus;
  • miltų kočiojimui.




  1. Miltus sumaišyti su druska, įpilti vandens ir gerai išminkyti tešlą.
  2. Apšlakstyti aliejumi, dar paminkyti ir palikti 15min. pailsėti.
  3. Tešlą padalinti į 10 dalių, iš jų suforuoti rutuliukus, juos suploti ir plonai iškočioti.
  4. Paplotėlius kepti sausoje keptuvėje vis paspaudžiant šakute ir sukant, kad pasidarytų gražūs iškilimai.

Valgyti kol dar šiltos. Arba laikyti  uždengtas plastikiniu maišeliu ir apdengtas rankšluosčiu.

Raktiniai žodžiai

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti