Gaminimo trukmė
1 val.- 500 g miltų,
- 350 ml šilto vandens,
- žiupsnelis druskos,
- 3 šaukštai aliejaus.
Įdaras:
- 450 g riebesnės kiaulienos faršo,
- 1 kiaušinis,
- 1 svogūnas,
- 3 skiltelės česnako,
- druskos,
- pipirų pagal skonį,
- pundelis krapų.
- Į šiltą vandenį įpilkite aliejų, druską sumaišykite su miltais.
- Į miltus po truputį pilkite vandenį ir minkykite tešlą apie 10 min. Tešla turi būti minkšta ir elastinga.
- Smulkiai supjaustykite svogūną, česnakus ir krapus.
- Suberkite į faršą smulkintas daržoves, įmuškite kiaušinį, berkite prieskonius ir gerai išmaišykite.
- Imkite tešlos gabaliuką ir ant miltais pabarstyto stalviršio išminkykite ploną blyną.
- Dėkite šaukštą mėsos įdaro ir sulenkite per pusę ir šakute suspauskite šonus.
- Kepkite gerai įkaitintame aliejuje.
Komentarų nėra