Blyneliai „Kaiserschmarrn“

Blyneliai „Kaiserschmarrn“

Porcijos

4

Gaminimo trukmė

30 min.

Įvertink receptą

Ingredientai

Pienas 450 ml.
Miltai 190 g.
Kiaušiniai 4 vnt.
Cukrus 30 g.
Citrinos sultys 1/2 a. š.
Sviestas 4 a. š.
Razinos 2 a. š.




  1. Dideliame dubenyje sumaišykite pieną ir miltus. Tuomet sudėkite kiaušinių trynius, suberkite cukrų, druską, pilkite citrinos sultis ir tirpintą sviestą.
  2. Kiaušinio baltymus išsukite iki standumo ir suberkite razinas. Visus ingredientus sumaišykite iki vientisos masės.
  3. Keptuvėje įkaitinkite gabaliuką sviesto, dėkite po šaukštą blynų tešlos ir apkepkite iš abiejų pusių, kol blynai įgaus auksinį atspalvį.
  4. Galima patiekti su karamelės padažu bei ledais.

Raktiniai žodžiai

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti