Biscotti su migdolais ir džiovintomis vyšniomis

Biscotti su migdolais ir džiovintomis vyšniomis

Gaminimo trukmė

1 val. 10 min.

Įvertink receptą

Ingredientai

Miltai 3 puodeliai
Cukrus 1 puodelis
Kepimo milteliai 1 ¾ a. š.
Druska ¾ a. š.
Džiovintos vyšnios 1 puodelis
Migdolai 1 ¼ puodelio
Kiaušiniai 3 vnt.
Migdolinis cukrus 1 a. š.




  1. Viename inde išmaišyti miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską. Kitame inde išplakti kiaušinius su migdoliniu cukrumi ar ekstraktu.
  2. Supilti kiaušinius į miltų mišinį ir maišyti kelias minutes. Masė bus lipni, jeigu skystoka, dar įberti miltų. Įmaišyti džiovintas vyšnias bei migdolus. Dar gerai paminkyti, kad uogos ir riešutai pasiskirstytų.
  3. Tešlą padalinti pusiau ir dėti ant kepimo popieriaus formuojant pailgus kepalėlius. Nedėti vieno arti kito, nes kepant kepalėliai plečiasi.
  4. Suformuotus dėti į įkaitintą iki 180 C  orkaitę ir kepti 30-35 minutes.
  5. Iškepus leisti 10 minučių atvėsti, tada aštriu dantytu peiliu supjaustyti plonomis riekelėmis, išdėlioti jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir dėti į 150 C orkaitę 10 minučių jeigu norisi minkštesnių, arba 20 minučių jeigu norisi sausų, kietų džiūvėsėlių.

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti