BBQ (barbecue) padažas

BBQ (barbecue) padažas

Gaminimo trukmė

30 min.

Įvertink receptą

  • 1,5 puodelio pomidorų pastos
  • 1 puodelis obuolių acto
  • 1/4 puodelio šviesaus sojos padažo
  • 1/4 puodelio „Vorčesterio“ padažo
  • 1 puodelis rudojo cukraus
  • 1 šaukšto garstyčių miltelių
  • 1 šaukšto Dižono garstyčių
  • 3 šaukštų čili miltelių
  • 3 skiltelės česnako
  • Pusės apelsino sultys




  1. Visi ingredientai sumaišome gilioje keptuvėje arba puode, česnakas nesmulkinamas.
  2. Padažas kaitinamas ant mažos ugnies pastoviai maišant, kol pradės burbuliuoti.
  3. Česnakas išimamas ir padažas nuimamas nuo ugnies.
  4. Atvėsęs padažas sudedamas į sandarų indą ir laikomas šaldytuve.
Galima laikyti iki poros mėnesių.

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti