Bandelės su cinamonu

Bandelės su cinamonu

100%

Porcijos

4

Gaminimo trukmė

1 val.

Įvertink receptą

Ingredientai

Miltai 300 g.
Sviestas 140 g.
Cukrus 150 g.
Pienas 300 ml.
Mielės 25 g.
Cinamonas Pagal skonį
Druska Pagal skonį




  1. Į pašildytą pieną sudėkite mieles, cukrų (100 g) ir palikti keletui minučių.
  2. Suberkite miltus, druską ir užminkykite tešlą. Baigdami minkyti, supilkite ištirpintą sviestą (100 g).
  3. Pastatykite šiltoje patalpoje 30–50 min., kad tešla pakiltų.
  4. Paruoštą tešlą iškočiokite 5–6 mm storio sluoksniu, paviršių patepkite sviestu, pabarstykite cukrumi, sumaišytu su cinamonu, ir suvyniokite vyniotinį.
  5. Vyniotinį supjaustykite 4–5 cm pločio bandelėmis ir sudėkite į skardas.
  6. Laikykite šiltoje patalpoje apie 20–30 min., kad pakiltų. Kepkite 10–15 min. 230–240°C temperatūroje.

Raktiniai žodžiai

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti