- Baltymų milteliai 180 g.
- Avižų miltai 180 g.
- Žemės riešutų sviestas 5 a.š.
- Šiek tiek vandens.
- Žiupsnelis smulkintų riešutų
- Žiupsnelis moliūgų sėklų
- Į indą supilti baltymų (protein) miltelius, avižų miltus, įdėti žemės riešutų sviestą, ir viską sumaišyti.
- Į gautą masę įpilti šiek tiek vandens. Vandens padauginti nereikėtų – pilti tiek, kad visi miltai sukibtų ir jų neliktų ant indo dugno.
- Tuomet įberiame pasmulkintų riešutų ir moliūgo sėklų, viską gerai išmaišome.
- Iš tešlos suformuojame batonėlius ir dedame į šaldytuvą kokiai valandai. Kad batonėliai gautųsi vienodi, aš naudojau tokią silikoninę formelę.
Beje, gero žemės riešutų sviesto ir baltymų miltelių galima nusipirkti čia. Perkant per šią nuorodą pirmą kartą, gausite 25% nuolaidą.
Komentarų nėra