Balandėliai

Balandėliai

100%

Gaminimo trukmė

1 val.

Įvertink receptą

  • Šviežio kopūsto,
  • 500 g maltos kiaulienos,
  • Kubelio daržovių sultinio,
  • 2 šaukštų pomidorų tyrės,
  • Pusės stiklinės miltų,
  • 50 g grietinės,
  • Stiklinės virtų ryžių,
  • Vidutinio svogūno,
  • Druskos,
  • Juodųjų pipirų,
  • Kelių šaukštų sviesto.




  1. Kopūsto gūžę apvirkite pasūdytame vandenyje arba pakaitinkite mikrobangų krosnelėje. Suminkštėjusius lapus nulupkite, apipjaustykite.
  2. Mėsą sumaišykite su virtais ryžiais, smulkintu svogūnu, pasūdykite, pagardinkite pipirais.
  3. Ant kiekvieno kopūsto lapo krėskite paruošto įdaro ir suvyniokite.
  4. Balandėlius pavoliokite miltuose ir apkepinkite svieste. Dėkite į puodą, įpilkite stiklinę vandens, įmeskite sultinio kubelį, pomidorų tyrę ir virkite apie 30–40 min.
  5. Kai matysite, kad jau virimo pabaiga, supilkite grietinę ir apibarstykite kapotais žalumynais (jei tokių turite).

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti