Armėniškas šašlykas

Armėniškas šašlykas

Įvertink receptą

Ingredientai

Svogūnai 10 didelių
Druska 2 v. š.
Mėsa 5 kg
Aitrioji paprika (prieskoniai)
Švelnioji paprika (prieskoniai)
Juodieji malti pipirai
Lauro lapai
Bazilikai (prieskoniai)




  1. Mėsą reikia supjaustyti gana dideliais, pailgais gabalėliais, dvigubai didesniais nei pirktinio šašlyko.
  2. Svogūnus supjaustyti. Viską sudėti į supjaustytos mėsos gabalėlius.
  3. Paprikų prieskonius supilti po pusę pakelio.
  4. Juodųjų pipirų ir lauro lapų berti po nemažą žiupsnį. Baziliko galima visą pakelį.
  5. Viską užpilti stikline vandens ir išmaišyti. Iki kepimo dar porą kartų viską permaišyti.

Ryte užmarinavus, po pietų jau galima kepti. Nereikia nei acto, nei rūgšties. Šašlykas būna labai minkštas, trapus ir sultingas.

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti