Arepas – venesuelietiškas sumuštinis

Arepas – venesuelietiškas sumuštinis

100%

Įvertink receptą

Ingredientai

Kukurūzų miltai 1 kg.
Vanduo
Druska Žiupsnelis
Aliejus

Įdaras

Tunas aliejuje 2 skardinės
Svogūnas 1 vnt.
Fermentinis sūris 100 g.
Majonezas 2 v. š.




  1. Pirmiausiai pagaminame bandeles. Jos gaminamos tik iš kukurūzų miltų ir vandens bei žiupsnelio druskos. Miltus maišome su vandeniu ir minkome, kol tešla bus vientisa, vandenį pilame po truputį, kol tešla teps tinkamos minkyti konsistenscijos ir nelipni.
  2. Iš tešlos formuojame apvalius, suplotus apkritimus maždaug 1 cm storio ir kepame aliejuje, gilesnėje keptuvėje iš abiejų pusių, kol pasidarys geltoni.
  3. Ruošiame įdarą. Į tuną įpjaustome svogūną, sutarkuojame sūrį, dedame majonezą ir viską išmaišome.
  4. Iškeptas aliejuje bandeles įpjauname pusiau ir į vidų sudedame įdarą. Skanaus!

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti