Amerikietiški blynai

Amerikietiški blynai

Įvertink receptą

Ingredientai

Miltai 130 g.
Kepimo milteliai 1 a. š.
Kiaušiniai 2 vnt.
Pienas 150 ml.
Cukrus 2 v. š.
Vanilinis cukrus 1/2 a. š.
Maltas muskato riešutas 1/2 a. š.
Druska Žiupsnelis
Augalinis aliejus 2 v. š.




  1. Miltus sumaišome su kepimo milteliais, gerai išmaišome ir persijojame.
  2. Į kitą, tuščią, dubenį mušame kiaušinius, išplakame, beriame cukrų, vanilinį cukrų, žiupsnelį druskos, muskato riešutą ir vėl plakame.
  3. Pilame augalinį aliejų, pieną (kambario temperatūros) ir beriame su kepimo milteliais sumaišytus ir persijotus miltus. Viską greitai išplakame.
  4. Blynai kepami keptuvėje storu dugnu su nesvylančia danga. Keptuvę įkaitiname, ištepame augaliniu aliejumi, pilame samtelį blynų tešlos ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Iškeptus blynus dedame vieną ant kito.

Blynai tiekiami iš karto, dar šilti. Ant viršaus galima uždėti gabalėlį sviesto, aplieti medumi. Taip pat galima šiuos blynus valgyti ir su uogiene. Skanaus!

Raktiniai žodžiai

Receptą įkėlė

Avataras

Dalintis & Spausdinti

Mėgstami

Komentarų nėra

Atsakyti